Margaret

Ik kreeg van Tini de vraag of ik mijn verhaal op papier wilde zetten.

Ja waar begin ik, als tiener had ik al last van overgewicht. 

Mijn moeder overleed toen ik 13 jaar was waardoor ik dus veel alleen thuis was en alles maar kon eten wat ik wilde. Wel elke keer aan diëten begonnen en afgevallen maar ook weer net zo hard aankomen.

Voor mijn trouwen wel goed afgevallen en redelijk slank de trouwjurk in. Daarna weer gegroeid en bij elke kind 10 kilo blijven hangen (dat zijn er 3 dus zo’n 30 kilo zwaarder)

Uiteindelijk woog ik 108kg (durf ik nu met trots te vertellen). In 2009/2010 begonnen met lijnen (Sonja Bakker) wat zo’n 20kg in de min opleverde maar toen stopte het en werd ik weer gefrustreerd en via via kwam ik bij Tini in Sliedrecht. (19-08-2010) Daar kreeg ik zo leuk nieuws……..

Ik moest meer gaan eten!!!! Nou, dacht ik, dat zal mij benieuwen, maar zogezegd, zo gedaan, de kilo’s vlogen er weer vanaf, en er zijn nog zo’n 15 kilo afgegaan.

Na een periode van 2 jaar, inmiddels zo’n 35 kilo eraf, en tikte ik de 73 kilo aan.(29-02-2011)

Dit voelde zo enorm goed, dat ik dit nooit meer wilde, en er alles aan deed om het zo te houden. 

Ik was gestopt, want ja, je bent bij de finish hè, dus klaar, dacht ik, maar nee, toch weer aankomen tot 85kg en weer aan de slag (23-06-2014)tot 76,5kg (21-03-2016)

Waarom ik toen weer gestopt ben weet ik niet, maar het was niet zo slim, want de kilo’s vlogen er weer aan dus er moest echt weer iets gebeuren.

Maar helaas was Tini weg uit Sliedrecht, dus wat nu?

 Maar na een tijdje hoorde ik dat ze toch weer groepen in Sliedrecht was begonnen dus toch maar weer Tini geappt (haar nummer gaat niet uit mijn telefoon)

Ze was blij dat ik weer kwam, maar helaas weer aan gekomen tot 86kg……(23-06-2014)

Dus weer dapper aan de slag, en weer een heerlijke stok achter de deur, en een super leuke en gemotiveerde groep om me heen, gaat het weer super en nu nog een paar kilo en ben ik weer op gewicht.

Nu ga ik dus nooit meer weg bij Tini, ik sport 3x in de week en voel me super goed. 

Ik probeer elke dag een feestje te maken van al mijn maaltijden en geniet van mijn man, kinderen en inmiddels een kleinzoon. Het aller belangrijkste van dit hele traject is dat ik nu gezond ben en energie heb om alles te doen en het leven zoveel leuker is als je letterlijk goed in je vel zit.

Ik had dit nooit gedaan zonder de enorme steun van Tini, en alle lieve mensen om mij heen van de groep (wat inmiddels ook vrienden van je zijn)

Ik vond het zo leuk om mensen te helpen, dat ik besloot een officiële erkende opleiding te doen, zodat ik dit kon voortzetten, mensen ondersteunen in hun strijd tegen de kilo’s.