OVER MIJ

OVER MIJ


Even voorstellen

Mijn naam is Tini Sprong en ik ben een ‘ervaringsdeskundige’. Vanaf mijn 16e jaar kamp ik al met overgewicht en mag dus zeggen dat ik weet hoe het voelt.

Zoals iedereen met overgewicht heb ik van alles geprobeerd. Diverse diëten en diverse methodes. Uiteindelijk kwam ik bij Weight Watchers terecht en heb ik zelfs een periode gewerkt bij hen!

Hier ontstond mijn liefde voor het vak, ik vond het zo leuk om mensen te helpen dat ik besloot een officiële erkende opleiding te doen zodat ik dit on voortzetten, mensen ondersteunen in hun strijd tegen de kilo’s.

In de loop der tijd heb ik de diploma’s en certificaten gehaald voor Gewichtsconsulente, Voedingsleer , Coach en Beweegconsulent .
Vanzelfsprekend volg ik hiervoor jaarlijks de benodigde en verplichte bijscholingen.

Sinds 2005 ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, wat u de garantie geeft dat u deskundige begeleiding krijgt.
Ook maakt dit lidmaatschap vergoeding mogelijk bij vele zorgverzekeraars.

Samen met diverse collega’s in het land ben ik ook aangesloten bij het “Gewoonetendieet” , dit dieet staat voor een begeleiding waarin ‘gewoon’ eten centraal staat.

Van 2002 tot 2016 was mijn praktijk in Sliedrecht gevestigd, waar ik met heel veel plezier een groot aantal mensen mocht begeleiden.
Vanaf eind 2016 ben ik met de praktijk verhuisd naar Vuren.

Ik weet zoals gezegd uit eigen ervaring hoe moeilijk het kan zijn, en hoe hard u soms moet werken voor gewichtsvermindering.

Omdat ik een voorstander ben van gezonde voeding, heb ik gekozen om met een gezond verantwoord programma te weken, welke u een leven lang vol kunt houden!

Ik ben er klaar voor, u ook??
 

Ik vond het zo leuk om mensen te helpen, dat ik besloot een officiële erkende opleiding te doen, zodat ik dit kon voortzetten, mensen ondersteunen in hun strijd tegen de kilo’s.