Over 123gewooneten

Over mij

Mijn naam is Tini den Adel en ik ben een ‘ervaringsdeskundige’. Vanaf mijn 16e jaar kamp ik al met overgewicht en mag dus zeggen dat ik weet hoe het voelt.

Zoals iedereen met overgewicht heb ik van alles geprobeerd. Diverse diëten en diverse methodes. maar nu weet ik dat de beste manier toch is om doormiddel van coaching achter de bron van het overgewicht te komen. En met je emoties, gedachten en met al die dieetregels die in je hoofd zitten aan de slag te gaan, om daarna alle diëten aan de kant te kunnen zetten, en weer gewoon te eten.

Bij al die afslankpogingen ontstond mijn interesse voor groepsbegeleiding, ik vond het zo leuk om mensen te helpen dat ik besloot een officiële erkende opleiding te doen zodat ik dit kon voortzetten, mensen ondersteunen bij hun zoektocht naar een ontspannen relatie met voeding.

Ik heb diploma’s en certificaten gehaald voor Gewichtsconsulente, Voedingsleer en Beweegconsulent en een opleiding bij Voedingspsycholoog Diana van Dijken. Vanzelfsprekend volg ik hiervoor jaarlijks de benodigde en verplichte bijscholingen.

Sinds 2020 ben ik ook werkzaam als autismecoach. Mensen met autisme vragen een specifieke begeleiding, en ik ben trots om te zeggen dat ik deze begeleiding kan aanbieden, zodat ook zij een gezonde relatie met voeding kunnen krijgen.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, dit geeft u de zekerheid dat u professioneel en vakkundig voedingsadvies krijgt. Ook maakt dit lidmaatschap vergoeding mogelijk bij vele zorgverzekeraars.

Samen met diverse collega’s in het land vormen wij het “Gewoonetendieet”. Hiermee bereikt u uw doel door opnieuw te leren gewoon te eten. In tegenstelling tot het niet eten of minder eten dat in veel diëten gebruikelijk is.

U vindt mijn praktijk in Vuren ( individueel en groepsbegeleiding)

Ik ben ook beschikbaar als keurings assistente voor Arbo Diensten.

Ik ga graag met u op zoek naar een ontspannen relatie met voeding, waarbij eten weer een feestje wordt.

Ik ben er klaar voor, u ook??

Ik vond het zo leuk om mensen te helpen, dat ik besloot een officiële erkende opleiding te doen, zodat ik dit kon voortzetten, mensen ondersteunen in hun strijd tegen de kilo’s.