Werkwijze

Hoe werken we samen om het beste resultaat te halen?

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Samen kijken we naar uw leefgewoonten, en wordt er een persoonlijk behandelplan op maat gemaakt! Voor iedereen in elke situatie is er een oplossing, echt!

Één keer per week organiseer ik een groepsbijeenkomst waar u zich op ieder gewenst moment bij aan kunt sluiten. Het is de bedoeling dat u 1x per week langs komt voor controle.

In het eerste half uur is er ‘inloop’ en wordt er ( bij een eerste keer ook ingeschreven) gewogen en is er gelegenheid tot een gesprek met de andere groepsleden.

Daarna behandel ik in ongeveer een half uur, iedere week een ander onderwerp m.b.t een gezonde leefstijl. Dit kan gaan voeding, beweging, motivatie, informatie over bijvoorbeeld: vakantie, feestjes, etentjes en worden er vragen beantwoord.

Een mens heeft wel de nodige vitamines, mineralen, en gezonde voeding nodig, daarom werk ik met het advies van de Gezondheidsraad en het Voedingscentrum.

In de cursus wordt u gemotiveerd om de nieuwe ingeslagen weg tot een gezonde leefstijl vol te houden. De kracht van een groepssessie is, dat de groepsleden elkaar ondersteunen en ook motiveren.

Gezelligheid is ook een belangrijk onderdeel van de groepsbijeenkomst. Bij tegenslag is er de ondersteuning en kennis van zaken, om weer gemotiveerd te worden en door te zetten.

Bent u niet in de gelegenheid om bij de behandeling van het wekelijkse onderwerp aanwezig te zijn? Geen probleem, u bent hier niet toe verplicht.U krijgt de informatie van de betreffende week mee naar huis. Bent u eenmaal op uw streefgewicht gekomen, dan bied ik u de mogelijkheid om minimaal 1x per kalendermaand voor controle langs te komen, zodat u niet terugvalt in uw oude gewoonten en het gewicht gehandhaafd blijft.

Individuele begeleiding:
€ 26.00 per half uur

Groepscursus:
€ 9.00 per week
+ € 20.00 1e keer inschrijfgeld

U kunt als u op uw streefgewicht bent minimaal 1x per kalendermaand langskomen voor controle.
€ 5.00 per keer

Veel zorgverzekeraars vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk.Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Ik vond het zo leuk om mensen te helpen, dat ik besloot een officiële erkende opleiding te doen, zodat ik dit kon voortzetten, mensen ondersteunen in hun strijd tegen de kilo’s.